Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/rammeprint.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2492

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/rammeprint.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2496

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/rammeprint.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3468

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot start session when headers already sent in /var/www/rammeprint.dk/public_html/wp-content/plugins/wordpress-file-upload-pro/wordpress_file_upload.php on line 2
Betingelser – Rammeprint

Salgs- og leveringsbetingelser

Salg og produktion af print og indramninger varetages af:

Rammeprint.dk
Langager 46
5471 Søndersø
CVR. 16450189

Tlf.  +45 28192826
kontakt@rammeprint.dk

Ansvar.
Handel på rammeprint.dk kan kun finde sted, hvis brugeren erklærer sig indforstået med de betingelser og vilkår, der gælder for handel hos rammeprint.dk

Rammeprint.dk, herunder ejere, ledere og ansatte samt samarbejdspartnere, leverandører og andre involverede parter kan ikke garantere at rammeprint.dk  til hver en tid vil være fejlfri og fuldt funktionel. Rammeprint.dk kan ikke drages til ansvar for resultater, der er afstedkommet ved brug af siden, såsom problemer med internet-forbindelse eller opkobling samt anvendelse af ikke tidssvarende computere eller programmer. Rammeprint.dk kan ikke drages til ansvar for problemer såsom forsinkelser eller virus, der er opstået som følge af brug af email eller downloads. Rammeprint.dk tager forbehold for enhver form for fejl, unøjagtighed eller uaktualitet, der kan være opstået i forbindelse med opdatering og upload på rammeprint.dk

Ansvar for ophavsret.
For de billeder, som oploades til rammeprint.dk, er det den som oploader som har det fulde ansvar for at have copyright på materialet som oploades.

Rammeprint.dk er underlagt de til enhver tid gældende love og regler om produktansvar i Danmark og EU.

Ordrebekræftelse.
Når vi har modtaget din ordre, får du med det samme en online-meddelelse med besked om dit ordrenummer og det samlede ordrebeløb. Vi anbefaler, at du udskriver og gemmer denne meddelelse, indtil du har modtaget din ordrebekræftelse via email.

Leveringstid.
Normal er der en leverings tid på ca. 8-10 arbejdsdage. Det kan variere i forbindelse med jul og sommerferie.

Forsendelsesudgift.
Forsendelses udgift vil blive pålagt bruger.  Forsendelse sker typisk med GLS.
Skader under forsendelse, skal meddeles rammeprint.dk hurtigst muligt.

Faktura.
Den ordrebekræftelse, som du modtager, når betalingen er afsluttet, er samtidig din faktura.

Returnering af varer.

Hvis det af den ene eller anden grund er nødvendigt at returnere det købte, skal samme embellage bruges som ved ankomst.

Reklamation.

Der er 2 års reklamationsret, på produkter leveret fra rammeprint.dk.
Billeder som hænges i direkte sollys, vil kunne falme inden for de 2 år.
Alle reklamationer behandles enkeltvis, og alle reklamationer tages seriøst.
Hvis reklamationer går på produktets kvalitet, sendes slutproduktets original til nedenstående adresse, hvorefter rammeprint.dk vil foretage en vurdering af reklamationens rimelighed.

Er reklamationen berettiget set i forhold til den kvalitet, der beskrives på rammeprint.dk, refunderes beløbet efter nedenstående betingelser beskrevet under ”Refundering efter berettiget reklamation”.

Ved alle reklamationer skal ordrenummer opgives.

Reklamationer, som ikke kræver fremsendelse af slutprodukt, kan også beskrives på kontakt@rammeprint.dk

Returneringsanvisning.

Varen bedes sendt til:

Rammeprint.dk
Langager 46
5471 Søndersø

Refundering efter berettiget reklamation.
Du får varebeløbet retur inkl. porto.
Beløbet indsættes på det betalingskort, som blev anvendt ved købet.

Rammeprint.dk fejl.
Hvis du modtager en forkert eller beskadiget vare, refunderer rammeprint.dk forsendelsesomkostningerne, både for den oprindelige levering og for tilbageleveringen.

Kreditperiode, betalingskort.
Så snart rammeprint.dk har modtaget din returvare, tilbagebetaler vi beløbet til din bank eller betalingskortselskab, som derefter skal opgøre din konto. Der kan gå nogle uger, inden beløbet er disponibelt på din konto.

Farver og størrelser.
Rammeprint.dk er ikke ansvarlig for mindre forskelle i farver eller størrelser på vores webside da dette kan være skærm afhængig. Dette bliver ikke betragtet som en rammeprint.dk-fejl og vil ikke udløse nogen refundering af omkostningerne, hverken i forbindelse med den oprindelige forsendelse eller med tilbageleveringen.

Sikkerhed ved køb.
Det er fuldkommen sikkert at handle hos rammeprint.dk
rammeprint.dk benytter et af PBS godkendt betalingssystem, som sikrer, at alle følsomme data i forbindelse med betaling for ydelsen sendes via en krypteret og sikret forbindelse til PBS.

GRATIS LEVERING - ved køb over 300kr. | Levering inden 14 arbejdsdage